top of page
2_edited.jpg
1_edited.jpg

-Hoe maakt men mousserende wijnen?

-Vanwaar komen de bellen in het glas?

-Wanneer mogen bubbels Champagne heten?

-Hoe kan men van blauwe druiven witte Champagne maken?

​

Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden in een heldere presentatie met een bijbehorende degustatie van 6 wijnen.

​

De avond gaat door vanaf minimum 6 deelnemers en maximum 12.

De prijs pp bedraagt € 30.00.

De avond start om 19.30 u. stipt en eindigt rond 22.00 u.

​

                                         Inschrijven kan  

​

​

-Wat zegt de kleur en de geur over de wijn?

-Welke smaken onderscheiden we in witte/rode wijn?

-Wat is tannine?

-Wat is het verschil tussen afdronk en nasmaak? 

​

Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden in een heldere presentatie met een bijbehorende degustatie van 6 wijnen.

​

De avond gaat door vanaf minimum 6 deelnemers en maximum 12.

De prijs pp bedraagt € 25.00.

De avond start om 19.30 u. stipt en eindigt rond 22.00 u.

​

​

​

​

bottom of page