

-Hoe maakt men mousserende wijnen?
-Vanwaar komen de bellen in het glas?
-Wanneer mogen bubbels Champagne heten?
-Hoe kan men van blauwe druiven witte Champagne maken?
​
Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden in een heldere presentatie met een bijbehorende degustatie van 6 wijnen.
​
De avond gaat door vanaf minimum 6 deelnemers en maximum 12.
De prijs pp bedraagt € 30.00.
De avond start om 19.30 u. stipt en eindigt rond 22.00 u.
​
Inschrijven kan
​
​
-Wat zegt de kleur en de geur over de wijn?
-Welke smaken onderscheiden we in witte/rode wijn?
-Wat is tannine?
-Wat is het verschil tussen afdronk en nasmaak?
​
Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden in een heldere presentatie met een bijbehorende degustatie van 6 wijnen.
​
De avond gaat door vanaf minimum 6 deelnemers en maximum 12.
De prijs pp bedraagt € 25.00.
De avond start om 19.30 u. stipt en eindigt rond 22.00 u.
​
​
​
​